Deixen en llibertat una de les joves detingudes pels aldarulls a Barcelona el 18 d’octubre

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que el magistrat del jutjat d’Instrucció 30 de Barcelona ha deixat en llibertat una de les joves detingudes pels aldarulls a Barcelona el passat 18 d’octubre. La Xènia va ser detinguda per la Policia Nacional i la seva defensa denuncia manipulació de proves i abús policial. Fa uns dies també va ser alliberada una altra noia, la Paula, detinguda en circumstàncies similars. Des del TSJC s’ha indicat que el magistrat ha acordat la llibertat provisional de la jove amb obligació de personar-se periòdicament davant l’autoritat judicial, prohibició d’acudir a manifestacions de protesta, concentracions o reunions durant la investigació. La causa està oberta per desordres públics i atemptat a l’autoritat.

Port de Tarragona