Troben set gossos morts dins de bosses d’escombraries en una platja de Deltebre

Un dels animals morts dins de la bossa. / Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre

L’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre ha denunciat a les xarxes socials la troballa de set gossos morts a la platja de Riumar, al terme de Deltebre, al Delta de l’Ebre. Segons informen en el seu compte de Facebook, una família que es troba de vacances passejava ahir per aquesta platja quan es va trobar «aquest lamentable espectacle: set gossos morts dins de bosses d’escombraries en posició fetal». La família va avisar els agents rurals i a l’associació animalista, que va posar en coneixement del Seprona de la Guàrdia Civil. Els agents van comprovar que cap dels animals portava xip i eren exemplars adults.

Des de l’associació es sospita que els animals haurien estat llançats al mar i el corrent els va portar fins a la platja de Riumar. «Exigim a les nostres administracions més controls, mà dura i que es compleixin les sancions».

Port de Tarragona