Detingut un home acusat de matar la seva dona a Castellbisbal

Arxiu / Archivo

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous un home acusat de matar la seva dona a Castellbisbal (Vallès Occidental), informa la Policía de la Generalitat en una nota de premsa. Els fets han passat al voltant de les onze de la nit, quan diverses dotacions policials han tingut coneixement del succés i s’han desplaçat al lloc, on han trobat morta la dona. El seu marit, de 52 anys i veí de Castellbisbal, ha quedat detingut com a presumpte autor dels fets. Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per esclarir els fets.

El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSCJ) ha informat que no constaven antecedents judicials de violència entre la parella.

Port de Tarragona