Tallen durant hores un carril de la C-17 a Ripoll per un despreniment al túnel Terradelles, a Ripoll

El fet, que no ha causat ferits, ha provocat fins a vuit quilòmetres de retencions a la zona

ACN .- La carretera C-17 ha estat tallada durant diverses hores aquest divendres en sentit Puigcerdà al seu pas per Ripoll a causa d’un despreniment de roques a l’interior del túnel Terradelles que no ha causat ferits, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets han tingut lloc cap a dos quarts d’onze del matí i els Mossos d’Esquadra han hagut de desviar el trànsit cap a la carretera N-152a. Amb tot, la C-17 ha arribat a acumular retencions de fins a 8 quilòmetres, segons l’SCT. Cap a dos quarts de cinc de la tarda s’ha pogut habilitar un dels dos carrils en sentit Puigcerdà que discorren per l’interior del túnel.

Port de Tarragona