FLASH. Complicat rescat de 21 persones que han quedat atrapades en una cova de la costa d’Alacant

Una vintena de persones estan sent rescatada en helicòpter en grups de set persones de la Cova del Llop Marí, a Xàbia, Alacant. Els atrapats practicaven «paddel surf» quan s’han vist obligats a dirigir-se a la cova pel temporal provocat pel fort vent que ha afectat el litoral. Salvament Marítim, Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local, Bombers i Guàrdia Civil participen en l’operació de rescat.

Entre els atrapats es troba una mare, que ha patit una fractura en un braç, i el seu fill menor. Els equips d’emergència calculaven que a mitjanit s’hauria rescatat a tots els afectats. Durant tot l’operatiu, dos agents dels GEAS de la Guàrdia Civil han romàs amb els atrapats, als quals els han portat mantes i aigua.

Port de Tarragona