Un motorista mor a Barcelona després de xocar contra un cotxe estacionat al carrer Numància

Un motorista de 50 anys ha mort a les nou del matí d’avui, dilluns, després de xocar contra un turisme que estava estacionat a l’altura del número 151 del carrer Numància, al districte de Les Corts de Barcelona, ha informat l’Ajuntament barceloní. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar unitats de la Guàrdia Urbana de Barcelona, cos que s’ha fet càrrec de la investigació, i del Sistema d’Emergències Mèdiques. Aquesta és la divuitena víctima mortal en accident de trànsit aquest any.

El consistori ha emès una nota en què lamenta la mort i trasllada el seu condol a la família i amics, i reafirma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

Port de Tarragona