Dos intoxicats i un home amb cremades en incendis d’habitatge a Tarragona i Lleida

Bombers de la Generalitat han treballat aquesta tarda en l’extinció de dos incendis que han afectat domicilis a les ciutats de Tarragona i Lleida, informa el cos policial. En els successos s’han hagut d’atendre tres persones, dos a Tarragona per inhalació de fum i un a Lleida, que ha patit cremades lleus.

El succés de Tarragona s’ha registrat al número 7 del carrer Unió, on ha cremat parcialment un pis. El foc ha obligat a confinar els veïns en els seus domicilis per evitar intoxicacions. El carrer ha estat tallat mentre els efectius d’emergència, Bombers, SEM i Guàrdia Urbana actuava. El succés s’ha iniciat minuts després de les set de la tarda.

A Lleida, les flames han afectat un pis del número 3 del carrer Juli Cèsar. Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat han treballat per extingir el foc, que ha cremat una habitació del primer pis del bloc. Els veïns, com a Tarragona, ha quedat confinats en els seus habitatges com a mesura de prevenció. La llogatera de l’habitatge ha patit cremades lleus i no ha hagut de ser traslladada a cap centre sanitari, informa Bombers.

Port de Tarragona