L’Ajuntament de Calella compareixerà com acusació particular en el cas d’abusos d’una nena de 10 anys el passat diumenge

Els Mossso van detenir a l'autor, un menor que va fugir d'un centre de Barcelona i que es va lliurar a la policia.

El Govern Municipal de Calella compareixerà com a acusació particular en l’actuació judicial que s’iniciarà en un cas d’abusos sexuals comesos contra una nena de 10 anys en un parc de la població el passat diumenge. La Policia Local de Calella, arran d’una trucada al 112, va fer una intervenció per atendre un possible cas d’abusos sexuals a una menor, una nena de 10 anys. Tot i que el pare de la nena viu a Pineda, en el moment de rebre l’avís, la menor es trobava a casa de la seva àvia a Calella, ha informat l’Ajuntament de la localitat.

La Policia Local, un cop assabentats de la situació, va demanar al pare si volia interposar denúncia i se li hi va oferir acompanyar-lo a la comissaria dels Mossos d’Esquadra perquè s’activessin els protocols i per evitar la doble victimització (haver d’explicar la víctima el cas als dos cossos policials).

Segons les dades disponibles, el jove és un menor escapolit d’un centre de Barcelona que, en un primer moment, després dels fets, va fugir i ahir a la nit es va lliurar a la policia. Pel que sembla, l’agressor i la víctima es coneixien des de feia uns mesos.

Tot i que en un primer moment es va acusar directament als joves allotjats a l’Hotel Marisol de Calella, l’Ajuntament confirma que no han intervingut en el succés.

Port de Tarragona