Mor un motorista en un accident a la C-58 a Sabadell en fregar un cotxe quan feia un avançament

ACN .- Un motorista ha mort aquest dimarts en un accident al quilòmetre 11 de la carretera C-58, en terme de Sabadell, segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT). Amb aquesta víctima, són 154 les persones que han mort en sinistres viaris en el que va d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set de la tarda quan la motocicleta i un turisme han xocat. Segons les primeres informacions facilitades per l’SCT, el motorista ha fet un avançament entre dos cotxes i ha caigut en fregar-ne un. Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona