Un delinqüent arrossega violentament per un carrer de Tarragona a una dona a la qual intenta robar la seva bossa (VIDEO)

La Guàrdia Urbana de Tarragona va poder detenir ahir, dijous, a la nit a un delinqüent que va actuar amb violència per sostreure la bossa a una dona al mig del carrer Caputxins, al centre de la ciutat. Una veïna del carrer gravar tota l’escena i com l’individu arrossega per la vorera a la víctima, que no vol desprendre de les seves pertinences mentre demana ajuda. El lladre la colpejava perquè deixés anar la bossa i fins i tot l’arrossega pels cabells. Després dels primers segons, en els quals se sent als veïns des de la finestra insultar i demanar a l’agressor que cessés en la seva actitud, diverses persones arriben a el lloc i intenten retenir el delinqüent, que aconsegueix escapar-se dels seus perseguidors.

Segons publica El Caso, el detingut té 34 anys, és de nacionalitat espanyola i es troba actualment en els calabossos dels Mossos d’Esquadra a Tarragona. La dona va ser traslladada a l’hospital Joan XXIII amb ferides lleus.

Port de Tarragona