Els Bombers esperen controlar en les properes hores l’incendi en una fusteria d’Olot

Els Bombers de la Generalitat esperen controlar en les properes hores l’incendi en una fusteria d’Olot, situada a pocs metres d’una benzinera, que ja no corre perill. Les flames ha cremat la nau però no s’ha propagat cap a les instal·lacions veïnes i ara les tasques se centren en remoure el material cremat amb l’ajuda de maquinària. Com a conseqüència de l’incendi, que s’ha declarat al voltant de dos quarts de tres de la tarda, s’ha esfondrat la primera planta del negoci que ha quedat totalment calcinada. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat deu dotacions dels Bombers, que també ha concentrat els seus esforços perquè l’incendi no arribés als dipòsits de gasoil propers a la benzinera.

Port de Tarragona