Mig miler de desallotjats per un incendi a un hotel de Santa Susanna

El foc no ha deixat ferits i s'ha iniciat a les dues fregidores de l'establiment Ona Brava & Spa

Bombes de la Generalitat

Un foc a la cuina d’un hotel de Santa Susanna (Maresme) ha obligat aquest dissabte al matí a desallotjar 500 persones de l’establiment, entre clients i personal, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del foc s’ha rebut a les 07.45 hores a l’Hotel Ona Brava & Spa, al número 6 del carrer del Pla de la Torre. Les flames s’han iniciat a les dues fregidores de la cuina i s’han estès ràpidament per la campana extractora provocant una gran fumarada. 12 dotacions dels Bombers s’han desplaçat al lloc i han evacuat l’establiment com a mesura de precaució. No hi ha hagut ferits. Els efectius dels Bombers han apagat l’incendi –en només 20 minuts-, han revisat la cuina i han ventilat tots els pisos de l’hotel, de cinc plantes. Els clients ja han pogut tornar a les seves habitacions amb normalitat i, fins i tot, fer les excursions previstes.

Port de Tarragona