Cinc agents de la Policia Nacional resulten ferits en un xoc d’un turisme contra un furgó policial a Barcelona

SUP

Cinc agents de l’Cos Nacional de Policia han resultat amb ferides lleus després de tenir un accident de trànsit en un carrer de Barcelona, informa el Sindicat Unificat de Policia (SUP). Els policies pertanyen a la comissaria de Santiago de Compostel·la i van ser traslladats dimecres passat a la capital catalana per cobrir el dispositiu especial de les eleccions a Catalunya. Els agents han estat avaluats en centres hospitalaris on es va afirmar que es troben fora de perill, tot i que pateixen diverses contusions i dolors musculars.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va realitzar el corresponent atestat i va realitzar la prova d’alcoholèmia a el conductor d’el turisme que va xocar contra el furgó policial, els coixins de seguretat es van disparar com a conseqüència de l’impacte. A l’sembla, el conductor d’el turisme es va saltar un senyal de stop.

Port de Tarragona