Un nen d’un any mor després de ser atropellat per un cotxe que feia marxa enrere al Bruc

Imatge d'arxiu d'un helicòpter del SEM en un altre atropellament d'un menor, a Igualada.

Un nen d’un any mor després de ser atropellat per un cotxe que feia marxa enrere al Bruc. El Servei Català de Trànsit informa que ahir al migdia va haver un sinistre mortal de trànsit al Carrer Cecília al municipi del Bruc (Anoia). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.18 h. Per causes que encara s’estan investigant, el petit va ser atropellat per un cotxe que feia marxa enrere. A conseqüència de la topada, el menor va ser traslladat en estat crític amb l’helicòpter del SEM a l’Hospital Sant Joan de Déu, on ha mort aquest matí.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat, i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Port de Tarragona