Traslladen a l’Unitat de Cremats de Vall d’Hebron un jove afectat per l’incendi d’una llar de foc en una casa del Montmell

ACN .- Un home va patir aquest dissabte al vespre cremades de segon grau a les mans després que s’incendiés la llar de foc a casa seva al Montmell (Baix Penedès), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del foc es va rebre a les 19.19 hores al número 42 del carrer Dinamarca, a la urbanització ‘el Mirador del Penedès’. Sis dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc i van treballar en l’incendi, que també va calcinar part del menjador i va deixar tot l’habitatge ple de fum. L’afectat, d’uns 30 anys, va patir cremades a braços i mans –de més gravetat en aquest segon cas- i va ser evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron pel SEM. A les 19.55 hores, els Bombers donaven el foc per extingit i es van anar retirant progressivament.

Port de Tarragona