Cremen troncs i matalassos a les vies a Caldes interrompent la circulació de trens de les línies R11 i RG1

Foto d'arxiu d'una crema de fusta i pneumàtics a les vies el passat 28 d'octubre del 2019.

La circulació de trens està interrompuda entre Caldes de Malavella i Maçanet de la Selva a causa d’un incendi que s’ha declarat al mig de les vies, segons ha informat Renfe i els Bombers de la Generalitat. El succés ha activat la prealerta Ferrocat de Protecció Civil que afecta les dues vies que hi ha en aquest tram, s’ha detectat poc abans de les nou de la nit i el cos d’extinció d’incendis hi ha enviat una dotació. Bombers ha informat que s’han cremat troncs i matalassos a les vies. El foc, que interromp el servei de les línies R11 i RG1, ha obligat a aturar-se un tren de passatgers a la zona afectada. Adif no ha tallat la tensió de la catenària perquè primer vol dur el comboi fins a una estació propera.

Port de Tarragona