La Guàrdia Civil registra la Secretaria General de l’Esport en una operació per suposats desviaments de fons de la Generalitat

La Guàrdia Civil ha retingut l'exregidora del PDeCAT a Barcelona Maite Fandos i el secretari general Gerard Figueras

Foto: Laura Fíguls

La Guàrdia Civil registra aquest matí la seu de la Secretaria General de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, en una operació per suposats desviaments de fons de la Generalitat en l’àmbit esportiu a entitats properes a CDC, segons ha avançat el diari ‘el Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts coneixedores de l’operació. L’institut armat actua per ordre judicial i de moment ha retingut el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i l’exregidora de l’PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona Maite Fandos. També es preveuen altres registres.

Port de Tarragona