Llibertat per als 18 detinguts per la policia francesa a la Jonquera, segons Alerta Solidària

foto: Gerard Vilà

El col·lectiu d’advocats Alerta Solidària ha anunciat a través de les xarxes socials que les 18 persones detingudes aquest dimarts per la policia francesa a la Jonquera han sortit en llibertat. Cal recordar que tots 18 han estat detinguts en el marc de l’acció convocada per Tsunami Democràtic contra la sentència del Tribunal Suprem de l’1-O, que ha aconseguit tallar més de 30 hores l’autopista AP-7 a la frontera entre Espanya i França en aquest punt de l’Alt Empordà. Segons Alerta Solidària, algunes de les persones detingudes hauran de passar pels jutjats de Perpinyà durant la setmana vinent.
A banda d’aquests 18 detinguts, n’hi ha hagut 2 més pels Mossos d’Esquadra. Un participava a la protesta i l’altre és un camioner que ha intentat travessar la muralla humana posant en risc alguns dels manifestants.

Port de Tarragona