S’acaba el registre a la Secretaria General de l’Esport i els quatre detinguts passaran aquest dimecres davant del jutge

L'advocat de Figueras subratlla que la Guàrdia Civil ha demanat informació d'entitats esportives "amb un marcat sentit sobiranista"

Foto: Laura Fíguls

ACN .- La Guàrdia Civil ha abandonat les instal·lacions de la Secretaria General de l’Esport cap a les 8 del vespre aquest dimecres després d’un registre que ha durat unes dotze hores per investigar el suposat desviament de fons públics d’aquest organisme a entitats vinculades a CDC en el marc de l’operació ‘Voloh’. El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, dormirà en dependències policials aquesta nit i està previst que passi a disposició judicial aquest dimecres, segons ha confirmat el seu advocat, Francesc Sànchez. En la mateixa situació es troben els altres tres detinguts, entre els quals l’exregidora d’Esports del PDeCat a l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona Maite Fandos. En declaracions als mitjans de comunicació quan s’ha acabat el registre, Sànchez ha subratllat que les entitats esportives de les quals la Guàrdia Civil ha demanat l’expedient són «amb un marcat sentit sobiranista».

Port de Tarragona