Els concentrats al Departament de Treball decideixen quedar-s’hi a passar la nit

Protesten contra la llei Aragonès i reclamen que s'aturi el projecte fins que hi hagi un debat amb els agents implicats

Concentrats davant les portes del Departament de Treball el passat 4 d'octubre. / Àlex Recolons

ACN .- Les desenes de persones convocades per la Plataforma Aturem la Llei Aragonès que ocupen des d’un quart de set de la tarda d’aquest dimecres el vestíbul de la seu del Departament de Treball al carrer Sepúlveda de Barcelona han decidit quedar-s’hi a passar la nit. Han pres la decisió en assemblea després que, diuen, els responsables del Govern no hagin accedit a la petició d’aturar el projecte fins que hi hagi un debat amb els agents implicats, segons ha informat a través de les xarxes socials el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, entitat adscrita a la plataforma. «Ens volen vendre fum», ha afirmat el sindicat, alhora que ha demanat «menjar i coses per dormir».
Els concentrats exigeixen que s’aturi el projecte que impulsa el vicepresident i conseller d’Economia del Govern, Pere Aragonès, que a parer de la plataforma potencia l’externalització de serveis públics.

«Prou d’externalitzacions: prou de socialitzar els costos i privatitzar els beneficis. Els serveis socials no es toquen!», ha piulat a Twitter el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

Port de Tarragona