Una trentena de persones atrapades més de quatre hores en un tren a Alcover per una avaria de catenària

Els Bombers estudien amb Adif si és millor evacuar-los o remolcar el comboi amb una locomotora dièsel

Imatge d'arxiu d'una incidència a la R14 al juny del 2017 / Pere Francesch

ACN.- Una trentena de persones estan atrapades des de les cinc de la tarda en un tren a Alcover (Alt Camp) a causa d’una avaria de catenària, segons ha informat Renfe. La fallada elèctrica interromp la circulació de combois entre la Plana de Picamoixons i Reus. Tècnics d’Adif s’han desplaçat al punt de la incidència per avaluar i reparar l’avaria. En paral·lel, un parell de dotacions de Bombers també s’hi han adreçat, per determinar junt als tècnics d’Adif si és millor evacuar els passatgers atrapats o bé enviar una locomotora dièsel al punt on el tren ha quedat aturat per remolcar-lo fins a una estació. De moment, els Bombers indiquen que els vagons han quedat en una zona d’accés difícil.

Port de Tarragona