La Policia Nacional denuncia penalment dos nebots de Torra per desordres públics en el tall de l’AP-7 a Salt

Hi ha 26 denunciats per aquest motiu i 28 més per incompliment de l'anomenada Llei Mordassa

Cordó policial de la Policía Nacional pels carrers de Salt el passat dimecres. / Xavier Pi

ACN .- La Policia Nacional ha denunciat penalment dos nebots del president de la Generalitat, Quim Torra, per desordres públics en el tall de l’AP-7 a Salt convocat pel Tsunami Democràtic entre dimarts i dimecres d’aquesta setmana. Hi ha un total de 26 persones denunciades per aquest motiu, han confirmat a l’ACN fonts policials. La denuncia s’ha traslladat al jutjat corresponent. En paral·lel, també hi ha 28 denunciats per la Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana, l’anomenada Llei Mordassa.

Port de Tarragona