El cap de setmana es tanca amb un mort en un accident a les carreteres catalanes

El sinistre va tenir lloc el dissabte al matí a l'AP-7 i se n'estan investigant les causes

Imatge de la motocicleta encastada a la part posterior del camió a l'AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda. / SCT

ACN Barcelona .- Una persona ha resultat morta en un accident de trànsit a l’AP-7 aquest cap de setmana. El sinistre va tenir lloc el dissabte a les 9 del matí, quan hi va haver una col·lisió per encalç entre una motocicleta i un camió al pk 144 de l’AP-7 a l’altura de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) en sentit Tarragona, en la que va morir el conductor de la moto. De moment se n’estan investigant les causes. Aquest diumenge, a més, s’han tallat l’N-145 a les Valls de Valira en sentit Andorra i l’A-7 a Mont-roig del Camp en sentit Barcelona per accidents, mentre que a la C-31 s’ha donat pas alternatiu a Sitges per un vehicle avariat.
Pel que fa a retencions aquest diumenge, les més destacables han estat a la C-55 a Sant Vicenç de Castellet en sentit Abrera amb 4 km, a la C-16 a Cercs en sentit Berga amb 3,5 km, a la C-58 entre Montcada i Reixac i Barcelona en sentit sud amb 3,5 km per un accident i a la C-17 amb 3 km a la Garriga i 4 km a Parets del Vallès en sentit Barcelona.

El dissabte hi va haver 9 km de retenció a l’N-145 a les Valls de Valira en sentit Andorra i es va tallar la C-12 a Garcia per un accident, mentre que hi va haver restriccions a la Ronda de Dalt als Túnels de Vallvidrera en tots dos sentits també per un accident, entre altres cues.

El divendres a la tarda la majoria de retencions van ser a l’àrea metropolitana, amb cues de 7,5 km a la C-58 des de Ripollet fins a Barcelona i 3 km a Terrassa en sentit nord; 7 km a la B-23 al Papiol en sentit Martorell i Girona; i 5 km a la C-17 a Parets. A més, hi va haver aturades en pràcticament tot el recorregut de la Ronda de Dalt o B-20 i la Ronda Litoral o B-10 en sentit Nus de la Trinitat.

Port de Tarragona