Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort violenta d’un home al districte de Sant Andreu de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort violenta d’un home aquest dissabte a la nit al districte de Sant Andreu de Barcelona, segons ha confirmat el cos en un comunicat. La policia va rebre l’avís a les 21.20h que s’havia trobat una persona finada a l’interior d’un domicili al barri de Bon Pastor. Un cop al lloc dels fets, la policia i el metge forense van certificar la mort violenta de l’home. Segons ha pogut saber l’ACN, la víctima seria una persona d’edat avançada i va ser localitzada amb diverses ferides, que podrien ser d’arma blanca. No obstant això, no es descarta encara la hipòtesi d’una mort accidental. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i localitzar el possible agressor.

 

Port de Tarragona