Mor un home en caure des d’un pi quan podava a una finca d’Olivella

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilanova van rebre avís el mati de dissabte que un home havia patit un accident en una finca particular del municipi d’Olivella. L’accident es va produir cap a les 14.30 hores d’avui quan el treballador d’una empresa de materials per a la construcció ha patit una caiguda quan estava podant un pi.

En rebre l’alerta, s’han desplaçat fins al lloc dels fets tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, cinc de bombers de la Generalitat. i personal de Sistema d’Emergències Mèdiques, que han certificat la mort del treballador. La víctima és un home de nacionalitat espanyola, de 64 anys i veí de Olivella. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilanova ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de 5 i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Port de Tarragona