FLASH: Un menor mort i diversos desapareguts en desplomar-se un pont penjant a Tolosa

Un pont penjant que creua el riu Tarn a la localitat de Mirepoix-sur-Tarn, prop de Tolosa s’ha desplomat aquest matí (8h.) Provocant la mort d’un adolescent de 15 anys. El balanç encara és provisional ja que es busca a diversos desapareguts, ocupants de vehicles que passaven pel pont en aquell moment. Les primeres informacions parlen de sis ferits, que es correspondrien amb les persones que acompanyaven el menor mort i que van poder arribar a la riba. Entre els vehicles que podien haver caigut a el riu es trobava un autobús escolar, informa la premsa local.

Els veïns de la localitat pròxima a el pont afirmen que van sentir un gran estrèpit que els va fer pensar en un primer moment en un accident aeri. Més d’un centenar de components d’equips d’emergència busquen en les aigües als desapareguts.

AMPLIEM

Port de Tarragona