Mor un motorista de Montgat en un xoc amb dos turismes a la B-10 a Sant Adrià del Besòs

Mossos Accident Transit

Un motorista ha mort aquest dilluns en un xoc amb dos turismes implicats a la B-10 a Sant Adrià del Besòs informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 07.26 hores al punt quilomètric 4,20 d’aquesta via, en sentit Llobregat. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió i a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor de la motocicleta. Es tracta de C.M.G., un home de 56 anys i veí de Montgat. S’han activat tres patrulles dels Mossos i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 158 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona