Almenys nou detinguts a la demarcació de Lleida en una operació contra el tràfic de drogues a diversos punts de l’Estat

L'actuació de la Guàrdia Civil està dirigida per un jutjat de Palma, a Mallorca

Agents de la Guàrdia Civil amb un dels detinguts a Bellpuig. / Oriol Bosch

ACN .- Almenys nou persones han estat detingudes aquest dimecres a la demarcació de Lleida, dues d’elles a Lleida ciutat, en el marc d’una operació de la Guàrdia Civil oberta per tràfic de drogues i organització criminal a diferents municipis de la demarcació de Ponent i de Barcelona, Osca i Mallorca, segons han confirmat fonts de la investigació. L’operació està sota secret d’actuacions. Hi ha hagut registres i escorcolls a diversos municipis, com ara a Santa Margarida de Montbui (Anoia), a la partida de Llívia de Lleida, Bellpuig (Urgell), Almacelles (Segrià) i Castellnou de Seana (Pla d’Urgell). Ha transcendit també que alguna de les detencions s’ha fet a Bellpuig. La investigació la porta un jutjat de Palma, a Mallorca.

Port de Tarragona