La Policia troba ocult en el magatzem d’un restaurant de Barcelona a un acusat d’homicidi

La Policia Nacional Guàrdia Urbana, han detingut a Barcelona un fugitiu a què li constava una OEDE emesa per la Fiscalia de Frankfurt (Alemanya) per un delicte d’homicidi. L’arrestat era buscat per uns fets ocorreguts el passat any a la ciutat alemanya de Bad Homburg vor der Höhe, quan va colpejar amb una força desmesurada, i diverses vegades, amb una destral al cap i la gola d’un compatriota a l’interior d’un alberg. S’enfronta a 15 anys de presó.

Gràcies als mecanismes de cooperació internacional, els agents especialitzats en la localització de fugitius van tenir coneixement que, mesos després dels fets, el presumpte autor s’havia desplaçat a Espanya. Després de diverses gestions es va comprovar que treballava en un restaurant situat a la ciutat comtal, per la qual cosa es va posar en marxa un dispositiu operatiu per aconseguir el seu arrest al costat d’agents de la Guàrdia Urbana.

Els agents van inspeccionar el local i van constatar que el buscat treballava utilitzant una identitat falsa, sent localitzat amagat en un fons de l’magatzem i procedint a la seva detenció.

Port de Tarragona