FLASH: Tres policies morts i deu ferits en un atemptat a una comissaria de Colòmbia

Tres policies han mort i deu persones van resultar ferides en un atemptat amb explosius perpetrat aquest divendres per desconeguts contra una comissaria del municipi de Santander de Quilichao. La versió oficial és que a les 21.10 hores (local) es van produir diverses explosions que van poder ser escoltades en tota la ciutat. Els autors de fet van instal·lar una rampa davant de l’estació i des d’allà «van disparar els cilindres que van segar la vida d’aquests tres policies», encara que no va atribuir a cap grup l’atac, de què inicialment es va informar que era amb cotxe-bomba.

L’atemptat es produeix en un moment de màxima tensió a Colòmbia per l’onada de disturbis i vandalisme que va seguir a les protestes pacífiques de dijous contra la política econòmica i social de president Iván Duque, i que van motivar la declaració de el toc de queda aquest dia en Cali i la nit d’aquest divendres a Bogotà.

Port de Tarragona