Sis detinguts en un operatiu dels Mossos contra dos grups de lladres dedicats als robatoris a domicilis de Sant Cugat i Sant Fruitós

Foto d'arxiu d'una actuació de Mossos.

ACN .- Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres a la nit a Barcelona sis persones en el marc d’un operatiu de la policia contra dos grups de lladres dedicats als robatoris en domicilis. Segons han explicat els Mossos, després de tenir indicis de la presumpta activitat delictiva de les bandes, es va iniciar una investigació que ha culminat aquest divendres amb les sis detencions. El cos de seguretat també ha explicat que els robatoris s’havien denunciat principalment a Sant Cugat del Vallès i Valldoreix, entitat municipal descentralitzada que hi pertany, i a Sant Fruitós de Bages. A banda de les sis detencions, els Mossos han comissat diversos objectes pendents de relacionar amb robatoris.

Port de Tarragona