Dos detinguts en el tall de trànsit de Meridiana acusats d’atemptat a agents de l’autoritat, amenaces i desordres públics

Meridiana Resisteix

ACN .- Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte a la nit dos homes després de diversos talls a l’Avinguda Meridiana de Barcelona i els carrers propers. Segons el cos, un dels detinguts està acusat d’atemptat a agents de l’autoritat per llençar ampolles de vidre a la línia policial i l’altre d’amenaces cap als policies i desordres públics. Els Mossos han indicat que durant el tall de dissabte, alguns manifestants van fer barricades amb contenidors. De fet, en la que era la 41ena nit consecutiva de tall a la Meridiana, hi va haver moments de tensió entre els manifestants i la policia, que va provar de desallotjar la manifestació. Agents de la BRIMO van provar de dispersar els manifestants i, tot i que la majoria van situar-se al marge de la via, alguns van desplaçar-se cap al carrer Olesa.

Segons els manifestants, en aquesta zona hi va haver «fortes càrregues policials», mentre que els Mossos parlen d’un ús «de la defensa mínima i restrictiva» per protegir-se.

Port de Tarragona