Un motorista de Sant Cugat de 42 anys mor en un accident de trànsit als Túnels de Vallvidrera

Un veí de Sant Cugat del Vallès, D.M.N., de 42 anys, ha mort en un accident de trànsit que s’ha registrat a un quart de quatre d’aquesta tarda a la C16, informa el Servei Català de Trànsit.  Per causes que encara s’estan investigant, han col·lisionat un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de la topada, ha mort el conductor de la motocicleta. Segons les primeres dades, el turisme hauria fet un canvi de sentit prohibit just abans d’entrar als Túnels en sentit Barcelona. És llavors quan la motocicleta, que circulava correctament en sentit nord, ha col·lisionat amb el turisme. Els Mossos han detingut la conductora del turisme. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat un carril en cada direcció de la C-16 i això ha provocat retencions de més de 3 km en els dos sentits. Ara la circulació ja està normalitzada.

Port de Tarragona