Detenen un conductor per la mort d’una noia de 19 anys que anava en moto i per marxar del lloc de l’accident, a Sant Andreu de Llavaneres

Vehicle implicat en l'accident de Sant Andreu de Llavaneres. / SCT

Els Mossos d’esquadra han detingut per un presumpte homicidi per imprudència greu i per abandonar el lloc de l’accident, després d’envestir amb el seu vehicle una moto, on viatjava una noia de 19 anys, que ha mort. La víctima era la passatgera del vehicle de dues rodes que aquesta matinada ha estat envestit per un cotxe a l’N-II a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 03.34 hores d’aquest dissabte al quilòmetre 652 de l’N-II, a tocar de les instal·lacions del Port Balís. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i una motocicleta han col·lidit i ha mort la passatgera del vehicle de dues rodes. Es tracta d’una noia de 19 anys, P. L. U., veïna de Sant Vicenç de Montalt. La conductora de la motocicleta ha quedat ferida greu i l’han traslladat en primera instància a l’Hospital de Mataró i, posteriorment, a Can Ruti. Al conductor del turisme, que no es trobava al lloc de l’accident quan hi han arribat els serveis d’emergències i els Mossos, l’han detingut més tard per «homicidi per imprudència greu» i per abandonament del lloc de l’accident.

Amb aquesta víctima, són 162 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona