Un camioner ha mort i l’ocupant d’un turisme resulta ferit en un violent accident a l’AP-7 a Castelló

Bomberos de Castellón

El conductor d’un camió ha perdut la vida en un accident que ha tingut lloc a les dues d’aquesta tarda a l’AP-7, dins de terme d’Orpesa, a Castelló. En el xoc s’han vist implicats dos turismes i un camió. L’ocupant d’un dels cotxes ha patit politraumatismes i ha estat traslladat greu a un centre hospitalari. Els bombers han hagut d’excarcerar el conductor d’el camió, però res han pogut fer per salvar-li la vida. L’AP-7 ha estat tallada completament en els primers minuts, tot i que després s’ha habillitado la circulació en sentit València i s’ha habilitat un desviament per la N-340.

El succés s’ha produït al quilòmetre 408,7 i ha estat atès, a més de per Guàrdia Civil de Trànsit, per bombers de Consorci de la diputació castellonenca.

Port de Tarragona