Detingut minuts després de cometre un atracament en un bar de les Borges Blanques quan va tornar a comprar tabac

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada d’ahir, diumenge, a un atracador que minuts abans havia ferit a el propietari d’un bar de centre de les Borges Blanques, on va entrar amb un ganivet i una màscara. El delinqüent i l’amo de bar es van enfrontar. En un moment de la topada, el propietari de l’establiment va aconseguir arrencar-li la careta, el que va permetre veure part de la seva cara. L’atracador va aconseguir fugir i una veïna va alertar la Policia Local, que va anar a el lloc, a què també es van presentar efectius dels Mossos.

Es va donar la circumstància que mentre els policies parlaven amb la víctima -que va patir ferides a la cara i una mà- l’atracador va entrar de nou al bar, vestit de forma diferent i va comprar tabac. En aquell moment, va ser identificat i detingut. Es tracta d’un home de 48 anys, que passarà pròximament a disposició judicial.

Port de Tarragona