Tres rescatadors moren en l’estavellar-se de matinada un helicòpter de Protecció Civil a prop de Marsella

Foto Per Voetman

Un pilot, un enginyer i un bomber de el Servei de Rescat de el departament de Boques de l’Roine han mort aquesta passada matinada a l’estavellar-se l’helicòpter en què viatjaven a la localitat de Rove, prop de Marsella, ha informat el ministre de l’Interior francès. Els rescatadors participaven en una operació de reconeixement de la prefectura de Var, afectada per inundacions.

Christophe Castaner, ministre de l’Interior, ha informat en un comunicat que la connexió amb l’helicòpter es va interrompre i els cossos dels ocupants van ser trobats a dos quarts de dues de la matinada. S’ha iniciat una investigació per conèixer la causa que l’aparell s’estavellés.

Port de Tarragona