Ingressat a presó l’autor de sis atracaments a establiments comercials de Barcelona

Foto facilitada per Mossos.

Els Mossos d’Esquadra han ingressat a presó per ordre judicial un home, de nacionalitat espanyola i de 37 anys, com a presumpte autor de sis robatoris amb intimidació a establiments comercials de Barcelona, informa la Policia de la Generalitat. La investigació es va iniciar el 27 de maig quan els Mossos van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb intimidació en un establiment comercial del carrer de la Mare de Déu de Montserrat de Barcelona. Un home, amb guants i passamuntanyes, va entrar a la botiga i va amenaçar un els treballadors amb ganivet de grans dimensions, i es va endur els diners de la caixa enregistradora.

Fruit de la investigació, els policies van identificar l’autor dels fets, un home amb antecedents policials per fets similars, i el van poder relacionar amb altres robatoris de característiques similars en establiments d’alimentació de Barcelona de la mateixa cadena comercial, quatre d’ells en la mateixa botiga. Davant aquest fets el dia 27 els agents van establir un operatiu policial que va permetre detenir l’autor dels atracaments a al districte de Les Corts de Barcelona. L’arrestat va passar a disposició judicial el dia 29 i el jutge va decretar ingrés a presó

Port de Tarragona