A presó l’home que va atracar amb una pistola dues benzineres de l’Arboç en una setmana

arxiu / archivo

Mossos de la Comisaria del Vendrell van detenir aquest dimarts un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Montmell, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació i un altre de falsificació de document públic. La investigació es va iniciar arran dels atracaments que van tenir lloc els dies 2 i 11 d’agost en dues gasolineres de l’Arboç. En el primer fet, un home va accedir a l’establiment i va fugir amb una motocicleta després d’amenaçar els treballadors amb una arma curta de foc per tal d’obtenir la recaptació de la caixa enregistradora. L’acció es va repetir poc més d’una setmana després en una altra benzinera. En aquesta ocasió una segona persona esperava l’autor de l’atracament en un ciclomotor. Entre altres aspectes relacionats amb el nivell de preparació dels lladres, hi ha el fet de portar casc per ocultar el rostre o cobrir la placa de matrícula per dificultar els treballs d’identificació dels autors.

Amb l’objectiu d’intervenir el màxim d’indicis de la comissió dels atracaments i de localitzar les armes de foc emprades i comprovar si aquestes són reals, el jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell va autoritzar aquest dimarts l’entrada i perquisició a dos domicilis del detingut, el qual acumula més de 20 antecedents policials, la majoria per delictes violents.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions en els propers dies. El detingut ha passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell el qual ha decretat el seu ingrés a presó

Port de Tarragona