La Guàrdia Urbana de Tarragona deté a un piròman que va cremar sis contenidors de la ciutat en una tarda

La guàrdia urbana de Tarragona va detenir ahir, 6 de desembre, a dos quarts de nou del vespre, al presumpte autor de la crema de sis contenidors a diferents carrers dels barris de Ponent de Tarragona durant la tarda, informa el cos policial. Concretament, els contenidors ubicats al carrer Riu Besos, avinguda President Tarradelles, Rambla de Ponent, Riu Llobregat i Sant Benilde. Una dotació de la guàrdia va detenir l’home “in fraganti” quan estava calant foc el sisè contenidor. En tots els incidents, els Bombers de la Generalitat van procedir a apagar el foc.
La guàrdia urbana va procedir a la detenció del presumpte autor per danys, s’estan instruint diligencies i passarà a disposició judicial.

Port de Tarragona