Un globus aerostàtic s’incendia després de xocar contra uns cables elèctrics a Sallent sense provocar ferits

Un globus aerostàtic s’ha incendiat després de xocar contra uns cables elèctrics a Sallent , segons han informat els Bombers. A l’interior de l’aparell hi havia sis persones, que han resultat il·leses, segons les mateixes fonts. Tot i això, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) els ha atès i ha traslladat algun d’ells a l’Hospital General de Manresa. Com a conseqüència de l’impacte ha cremat la cistella del globus, quan es trobava a poca alçada del terra quan ha xocat amb els cables. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació de l’accident, que s’ha produït cap a les 9.29 hores a prop del polígon Illa Sud. Segons publica Ona Bages, qui portava el globus ha manifestat que els cables estaven mal senyalitzats. L’Ajuntament de Sallent ha comunicat problemes de subministrament elèctric a un sector del poble com a conseqüència de l’accident.

En l’emergència han participat tres dotacions de Bombers de la Generalitat.

 

Port de Tarragona