FLASH: Tres ciutadans, un policia i dos sospitosos moren durant un intens i llarg tiroteig a Jersey City, als Estats Units

A l’Almenys sis persones han perdut la vida en un intens i llarg tiroteig que ha tingut com a escenari un edifici de la ciutat de Jersey City, a primera hora d’aquesta tarda, (14.00 h.) En l’horari d’Estats Units. Entre les víctimes mortals hi ha tres ciutadans, un policia i dos sospitosos de l’atac. A més, hi ha un nombre indeterminat encara de ferits, entre ells tres policies. Un dels atacants va poder ser neutralitzat en un celler, on es va enviar un robot que recollia imatges i so de l’interior de l’establiment des d’on es disparava.

L’escenari va ser d’un caos a tota la zona, amb soroll de trets i de múltiples sirenes dels serveis d’emergència, que es van encarregar de traslladar les víctimes i d’unitats policials que van acudir a el lloc amb armes de llarg abast. A la policia de Jersey es van unir unitats de la Policia de Nova York. Jersey City és a poca distància de Manhattan, a l’altre costat del riu Hudson. El policia abatut pels delinqüents va ser víctima d’una emboscada, va afirmar un responsable.

Port de Tarragona