FLASH: Protecció Civil activa el Plaseqcat per un incendi a una nau de residus industrials a Montornès

Una vintena de dotacions de Bombers treballen aquest dimecres al matí en un incendi que afecta les instal·lacions d’una empresa de reciclatge de dissolvents i residus industrials al polígon industrial Can Buscarons de Baix, a Montornès del Vallès (Vallès Oriental). Segons han informat els Bombers el foc afecta tota la nau però no consten ferits i no s’ha hagut d’evacuar cap persona de dins d’aquestes instal·lacions. Si que han començat a evacuar, però, les empreses del mateix polígon. Protecció Civil ha activat el pla Plaseqcat i recomana a la població no apropar-se a la zona. La columna de fum és visible des de diferents punts com ara l’AP-7 per la qual cosa el 112 ha rebut més de 150 trucades.

Protecció Civil
Port de Tarragona