Troben el cadàver d’un testimoni clau en el cas del doble assassinat de Susqueda

Bartomeu Soler vivia en una barraca a les proximitats de la riba de l'embassament on es va produir el doble crim

Archivo / Arxiu

Bombers de la Generalitat han rescatat el cos de Bartomeu Soler Casadellà, l’home que vivia en una barraca a prop de la riba de l’Pantà de Susqueda i que constituïa un dels testimonis clau en la investigació del doble crim ocorregut l’estiu de 2017, informa la periodista Tura Soler a El Punt Avui. El cos de l’home va aparèixer estimbat per un pendent sota un arbre on es va trobar una escala i una corda preparada, presumptament, per un suïcidi. Els investigadors tenen la hipòtesi que Soler va poder haver caigut accidentalment abans de consumar el suïcidi.

L’estat de l’cadàver indica que fa dies que es trobava sense vida al lloc, on s’ha trobat una nota de comiat escrita el 16 de novembre, segons publica El Punt Avui. Bartomeu vivia feia cinc anys que vivia en una barraca construïda per ell mateix i, segons va declarar, el dia que es va produir la mort a trets dels joves Marc i Paula, ell es trobava pescant a una distància en la qual era impossible sentir els trets .

Port de Tarragona