Els gossos policies antidroga troben haixix en tres motxilles d’estudiants durant una exhibició en un institut de Marbella

L’exhibició de gossos policies de la Policia Local de Marbella, ensinistrats en rastrejar droga, en un institut de Marbella no va acabar en aplaudiments com és habitual. Tres alumnes van ser expulsats de centre temporalment després que els animals trobessin haixix en les seves motxilles. La història, singular sens dubte, comença el passat dia 20 de novembre quan es la pluja va frustrar una exhibició de com actuen en la seva recerca els cans. En comptes de suspendre l’activitat, la direcció de centre va decidir que es realitzés l’activitat a l’interior de l’edifici de l’institut. La Policia Local va realitzar un informe i va avisar els pares dels menors, estudiants de primer i segon d’ESO després de la troballa.

Port de Tarragona