Dos morts en un xoc frontal entre dos cotxes a la C-37 a Sant Salvador de Guardiola

SCT

ACN .- Dues persones han mort en un accident de trànsit a la C-37 a Sant Salvador de Guardiola (Bages). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) un xoc frontal entre dos cotxes ha causat la mort dels dos ocupants d’un dels vehicles. Les víctimes, el conductor A.V.E. i la passatgera C.R.P, eren veïnes de Manresa i tenien 66 anys. El conductor de l’altre turisme ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital d’Igualada. L’accident, que ha estat a les 15.49 hores al punt quilomètric 80, ha fet que s’hagués de tallar completament la carretera fins a les sis de la tarda. S’hi ha desplaçat tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

De moment encara s’estan investigant les causes del sinistre. Amb aquestes dues ja són 167 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona