Boeing paralitza temporalment la fabricació del polèmic avió 737 Max

La companyia Boeing ha decidit paralitzar temporalment la fabricació de el model 737 Max, implicat en dos accidents aeris causats per una fallada en el programari que equipa l’avió. La decisió ha provocat una caiguda de la Borsa de Nova York de l’-4,29%, ja que la companyia és una de les més importants de l’món. Boeing ha declarat que des que va decidir paralitzar aquest model d’avió després dels accidents d’octubre de 2018 i març de 2019. Així, s’ha arribat a tenir un estoc d’uns 400 aparells que no han estat comercialitzats, motiu pel qual el fabricant paralitza la fabricació de més unitats, per prioritzar el lliurament d’aquests avions emmagatzemats. La FAA -Administració Federal d’aviació- prohibeix volar a l’737 Max fins que no es produeixin millores en la fabricació.

Port de Tarragona