Mor un treballador a Montbrió del Camp enterrat per un despreniment mentre feia treballs per instal·lar una canonada

Foto d'arxiu de Bombers d'una actuació a un pou.

Un home va morir ahir a Montbrió del Camp enterrat per les pedres i la terra que es va desprendre mentre treballava fent tasques d’adequació del terreny prèvies a la instal·lació d’una canonada, informen Mossos d’Esquadra. Els equips d’emergència van rebre minuts abans de les dotze del migdia un avís s’havia produït un accident en una obra a Montbrió del Camp (Baix Camp). L’accident s’ha produït quan el treballador d’una empresa de canalitzacions d’aigua, que es trobava a l’interior d’un forat de gran profunditat adequant-lo per instal·lar una canonada, s’ha vist sorprès pel despreniment d’una gran quantitat de terra i pedres que li hauria provocat la mort.

Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no se li ha pogut salvar la vida. La víctima és un home de 39 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Riudoms . Fins al lloc s’hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques. Els fets s’han posat en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Port de Tarragona