Una veïna d’Aiguafreda de 38 anys mor en un accident de trànsit a la C-17, a Seva

Arxiu / Archivo

L.E.S., veïna d’Aiguafreda de 38 anys, ha perdut la vida aquesta tarda en un accident de trànsit ocorregut al terme de Seva. El vehicle que conduïa s’ha sortit de la via per causes que s’estan investigant, informa el Servei Català de Trànsit. L’hora d’avís del sinistre ha estat quan passaven quatre minuts de dos quarts de tres del migdia. A la zona de l’accident s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A la C-17 hi ha un carril talla en sentit Barcelona i dos quilòmetres de congestió. A les sis de la tarda, s’estava procedint a la retirada del vehicle sinistrat i encara hi havia un carril tallat i 4 km de congestió.

Port de Tarragona