Els Bombers han atès 1.142 avisos per vent fins a les set de la tarda

Un dels fets en els que ha hagut d'intervenir els Bombers és la caiguda d'un mur sobre quatre cotxes a Terrassa.

Els Bombers de la Generalitat han atès 1142 avisos per vent des de les set de la tarda del dissabte i fins a les set d’aquest diumenge. De fet, de les 6 a les 7 només n’hi ha hagut 5 de nous. Per regions, a la zona metropolitana nord hi ha hagut 597 avisos, a Girona 265, a la metropolitana sud 173 i a les comarques centrals 64. A les Terres de l’Ebre hi ha hagut 17 avisos, a Lleida 14 i a Tarragona 12. El cos ha assegurat que l’episodi ja va de baixa. Han destacat un incident a Sant Ramon (la Segarra) on un mur de 6×2 metres ha caigut al damunt d’un cotxe aparcat a la plaça major del poble. Encara que el vehicle ha quedat molt malmès, no hi ha hagut cap ferit. Protecció Civil ha tancat l’alerta del Pla VENTCAT aquest diumenge al migdia després que acabés l’episodi de més intensitat de vent.

Port de Tarragona